Pasta med mozzarella och tomatsåsPasta med tomatsås kan vara riktigt gott, särskilt med god smaksättning och lite mozzarella! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Skala och finhacka rödlök och vitlök. Skär paprikan och champinjonerna i bitar. Hetta upp olivoljan i en kastrull och fräs lök, vitlök, champinjoner och paprika i några minuter tills vätskan kokat bort. Tillsätt tomater, buljongpulver, oregano och basilika. Låt puttra samman i 10 minuter. Rör ner crème fraiche och persilja, smaka av med salt och svartpeppar. Riv mozzarella och blanda samman med pasta och tomatsås precis före servering medan såsen fortfarande är varm. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! VardagsreceptEnklaste fiskrätten mättar mångaSmidigaste vardagsfisken är varken torr eller smaklös. Laga några allt-i-ett favoriter, som fisk i sås på risbädd. EfterrätterKrydda kakan!En god kaka till kaffet är aldrig fel. Prova en Ingerfärs- och kardemummakaka till efterrätt eller fika! KantarellerSnabblagad svamplyckaAtt svampen smakar bäst fräst i lite smör är ingen hemlighet. Tillagar du den rätt räcker det med en mindre mängd svamp för att smaksätta en måltid. Fräs lite kantarell och blanda i västerbottenostpajen och du har en smakrik kantarellpaj. Till risotton är svampen sjävklar och i frasiga kantarellknyten lyfter mördegen fram smaken på snabbaste och lyxigaste sätt. Blandar du smörstekta kantareller med mango och honung fixar du en härlig kantarellpasta där mangons söta smak lockar fram svampsmaken. Perfekt sommarmat helt enkelt! |
|