Pasta med mozzarella och tomatsåsPasta med tomatsås kan vara riktigt gott, särskilt med god smaksättning och lite mozzarella! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Skala och finhacka rödlök och vitlök. Skär paprikan och champinjonerna i bitar. Hetta upp olivoljan i en kastrull och fräs lök, vitlök, champinjoner och paprika i några minuter tills vätskan kokat bort. Tillsätt tomater, buljongpulver, oregano och basilika. Låt puttra samman i 10 minuter. Rör ner crème fraiche och persilja, smaka av med salt och svartpeppar. Riv mozzarella och blanda samman med pasta och tomatsås precis före servering medan såsen fortfarande är varm. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! BakabullarNybakatVad sägs om en nybakad kanelbulle till helgfikat? I stället för en mikrad från frysen... FikaklassikerFavoritfika – sockerkakor med choklad eller citron!
Sockerkakan är en trygg natur som sällan gör oss besvikna. Lättbakad och tål att både frysas och ligga i framme någon dag. Och så är den lätt att variera i det oändliga. Inte konstigt att den fortfarande är en av våra absoluta fikafavoriter! |
|