Pasta med mozzarella och tomatsåsPasta med tomatsås kan vara riktigt gott, särskilt med god smaksättning och lite mozzarella! Du behöverReceptet är för 4 personer.
Gör så här:Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Skala och finhacka rödlök och vitlök. Skär paprikan och champinjonerna i bitar. Hetta upp olivoljan i en kastrull och fräs lök, vitlök, champinjoner och paprika i några minuter tills vätskan kokat bort. Tillsätt tomater, buljongpulver, oregano och basilika. Låt puttra samman i 10 minuter. Rör ner crème fraiche och persilja, smaka av med salt och svartpeppar. Riv mozzarella och blanda samman med pasta och tomatsås precis före servering medan såsen fortfarande är varm. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Bärlyx!Smak av sommarBär är sommarlyx hela året! Tjuvstarta sommaren med paj med blåbär och hallon. Baka luftigt!Frasigt nybakat brödSurdegsbröd på rågmjöl i all ära. Men ibland vill man njuta av ett riktigt frasigt och luftigt durumvetebröd. ViltfärslimpaVilt ger smakenVisst kan det vara gott med en välgjord köttfärssås. Men du kan lätt använda färs för att locka fram andra smaker om du väljer kött från rådjur eller älg. Viltfärsbullar är gott både tillsammans med potatis och som tillbehör till soppa och ett gott bröd. Gör du viltfärslimpa höjder du nivån på köttfärslimpan och får en rätt som fungera fint både som varmrätt och kallskuren på buffén. Prova den tillsammans med kapris på hembakat knäckebröd! |
|