KesobiffarNaggande goda små biffar som mättar bra. Gör gärna en stor sats och frys, stekta eller ostekta. Du behöverGrundrecept
Basilika och vitlök
Kapris och persilja
Gör så här:20-30 stycken. Finhacka löken. Mosa potatisen och blanda med keso, lök, ströbröd och ägg. Smaka av smeten med salt och peppar. Blanda gärna i någon av varianterna på smaksättning, eller stek kesobiffarna naturella. Forma små bollar som plattas till biffar och panera dem i ströbröd. Stek i generöst med olja på medelvärme tills de fått fin yta på båda sidor. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Baka pizza ikväll!Hembakad pizza av högsta klassPizzakväll? Gör hembakad pizza och välj själv hur den ska smaka! Varför inte glutenfri? PizzaSportlovsmiddag? Pizza!Pizzabotten, ost och ... tomatsås? Nej, på en vit pizza skippar vi tomatsåsen och får en riktigt krispig botten, penslad med olivolja. Potatis i lövtunna skivor tillsammans med vitlök och färskost blir en elegant, snabblagad pizza. Pizza ai funghi ska förstås toppas med en nypa torkad svamp och smörfrästa champinjoner som gör smaken mustigare. För den som är mindre vågad av sig går capricciosa alltid hem! |
|